Bli andelsmedlem

Vill du njuta av goda och hälsosamma grönsaker samtidigt som du gör gott för jorden, miljön och den lokal matproduktionen? Bli andelsmedlem hos oss 2024!

Du får minst 7 olika nyskördade, näringsrika, giftfria, smakrika grönsaker vid 12 tillfällen under odlingssäsongen 2024.

Vi odlar en stor variation av grönsaker och örter med första skörd och utdelning i mitten av augusti, v32. Sen finns veckans skörd att hämta alla torsdagar fram till mitten av oktober, v43.

I andelsmedlemskapet ingår:

Minst 7 sorters grönsaker och örter vid 12 tillfällen under säsongen. Innehåll och vikt varierar efter säsong, under säsongen 23 så var kassarnas vikt 5-6,5kg per vecka.

Och som andelsmedlem får du om du vill möjlighet att delta i arbetet i odlingen på Öråkers gård.


Utdelningsplatser:

Kungsängen - Ladan, Öråkers gård

Kungsängen - Petjos, Torget 1D (Passagen)

Sollentuna - Scoutvägen 46

Stockholm - Södergården, Götgatan 37


Pris:

5500 kr för hela säsongen 2024. Vid val av utdelningsplats i Stockholm tillkommer 300 kr i transportavgift (totalt 5800 kr).

Om ni blir andelsmedlemmar nu och väljer en betalning är sista betalningsdagen 240730, och om ni väljer två betalningar är sista betalningsdagarna 240730 resp 240930.

Vill du bli andelsmedlem säsongen 2024? 

Fyll i formuläret nedan så är du med! Vi mejlar en bekräftelse och faktura till dig inom en vecka. Sen kommer vi skicka mejl någon gång i månaden under året och berätta hur det går ute på odlingen, och när det är olika event, frivilliga odlingsdagar eller marknader där ni är välkomna. I mitten av augusti när det är dags för första utdelningen så skickar vi mejl med utförlig information om tiderna och hur det går till på de olika utdelningsplatserna. 

Presentkort?

Vill du ge bort en andel i present och få ett presentkort att skriva ut och ge bort? Kryssa för rutan Presentkort här nedan så kommer det med mejlen!


Ja, jag vill bli andelsmedlem 2024!

Personuppgifter och GDPR

För att kunna skicka information och fakturor till dig så behöver vi spara och behandla de personuppgifter du fyller i vid intresseanmälan. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer sparas hos oss i tre år och inte delas med någon annan.