Bli andelsmedlem

Vill du njuta av goda och hälsosamma grönsaker samtidigt som du gör gott för jorden, miljön och den lokal matproduktionen? Bli andelsmedlem hos oss 2023!

Du får 7-9 olika nyskördade, näringsrika, giftfria, smakrika grönsaker vid 12 tillfällen under odlingssäsongen 2023.

Vi odlar en stor variation av grönsaker och örter med första skörd och utdelning i slutet av augusti, v33. Sen finns veckans skörd att hämta alla torsdagar fram till slutet av oktober, v45, med uppehåll för höstlovsveckan v44.

Nytt för i år är att vi bjuder in till öppna arbetsdagar alla lördagar från 15 april till 17 juni, då du kan komma ut till odlingen och i den mån du har lust delta i arbetet och njuta av allt som växer!


I andelsmedlemskapet ingår:

7-9 sorters grönsaker och örter vid 12 tillfällen under säsongen. Innehåll och vikt varierar efter säsong.

Möjlighet att under våren och försommaren delta i arbetet i odlingen på Öråkers gård.


Utdelningsplatser:

Kungsängen - Ladan, Öråkers gård

Kungsängen - Petjos, Torget 1D (Passagen)

Sollentuna - Scoutvägen 46

Stockholm - Söder, nära Slussen, exakt plats meddelas senare


Pris:

5040 kr för hela säsongen 2023. Vid val av utdelningsplats i Stockholm tillkommer 300 kr i transportavgift (totalt 5340 kr)

2023 planerar vi att odla för 45 andelar. När du anmäler dig i formuläret nedan reserverar du din plats. Vi kommer sen skicka ett bekräftelsemejl med svar på eventuella frågor. Du kan välja i formuläret nedan om du vill betala hela summan vid ett tillfälle eller dela upp den i två eller fyra delar.

Anmälningsformulär för andelsmedlemskap 2023: